Strict Standards: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/vhosts/midnightrun.nl/httpdocs/midnightrun2/includes/joomla.php on line 836
midnightrun studentenpoprockcoverfeestband - Intro
Intro


Steppop Demos

In hartje Eindhoven werd gisteren de aankomst gevierd van alle deelnemers aan een stepestafette georganiseerd door DEMOS . Onder de noemer Steppop  veranderde de markt in een gezellig festival. Midnight Run had de eer om als afsluitende act de gasten van DEMOS muzikaal te verwennen, als ook alle andere bezoekers van het Eindhovense centrum. De terrassen zaten vol, en het was goed om te zien dat ook deze mensen mee zaten te genieten. Het voelde voor ons goed om weer in ons stadje te mogen spelen! Moeten we snel nog eens doen. Klik op de foto hieronder om de avond nog eens te beleven, en check ook onze facebook pagina voor meer foto's en reacties. Heb je zelf nog leuke foto's omdat je toevallig een vrijgezellenfeestje had, mail ze dan even naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Foto's!  

 
Bruiloft in Harmelen

Harmelen, ik had er nog nooit van gehoord maar ik ben blij dat we gevraagd zijn om er een optreden te doen. We speelden op de bruiloft van Ronald en Annelous. Het was een waar knalfeest waarbij continu gedanst werd, letterlijk van de eerste tot de laatste minuut. Ronald en Annelous hadden hun gasten blijkbaar goed voorbereid want zij hadden zin in een feestje, dat was duidelijk! Voor ons was het een zeer geslaagde avond, en deze zal het de boeken in gaan als het optreden met 3 keer friet! Top avond!

  

 
Bruiloft Kelly en Paul

De dag begon en eindigde met een dansje en een lach. Het huwelijk van de eeuw vond plaats in het prachtige kasteel Heeze. Samen met Kelly en Paul en hun gasten hebben we er een mooi feest van gemaakt compleet met extra percussionist en zangers uit het publiek. We zijn goed verzorgd door het personeel met heerlijke hapjes en drankjes. Wat ons betreft een topavond, laten we het nog eens een keer dunnetjes over doen!

Foto's!  

 
Demos geeft weer eens een feestje!

Fraaie poster, goed thema.

  

 
Damesdispuut zet Limbricht op zijn kop!

Afgelopen zaterdag hield onafhankelijk damesdispuut Bon 'Aparte  een studentengala in kasteel Limbricht. De inwoners van dit kleine idyllische plaatsje zullen deze avond niet snel vergeten, wat een feest was dat. Afgewisseld met DJ's en feest over verschillende zalen heeft Midnight Run de gasten mogen verwennen met ons repertoire. De aanwezigen toonden op hun beurt hun waardering door de hele avond mee te zingen en te springen. Onder invloed van Midnight Run, de stampende beats van de DJ en de nodige alcohol werd deze avond een groot succes. Hopelijk doen we het snel nog een keer over, en anders in ieder geval bij het volgende lustrum!

Klik hier voor foto's!  

 
Katwijk, Andreas College
Het heeft even geduurd voordat we deze review op de website konden knallen van het spetterende optreden in Katwijk maar we moesten dan ook even bijkomen! Een avond vol herkenning met de prachtige auto's waarmee de leerlingen werden afgezet, de pizza's in de lerarenkamer, de galafotograaf en een zaal vol dansende mensen in galakleding. Een avond tot in de puntjes verzorgd door het ABIO met Richard Verloop als ervaringsdeskundige die ieder jaar weer iets speciaals neer weet te zetten. Oja, we weten even niet meer welke leraren de danswedstrijd hebben gewonnen... foto's? 
 
  

 
L.A.N.X. in Ottersum

L.A.N.X.  het studentencorps aan de Vrije Universiteit Amsterdam besloot een feestje te geven in Ottersum, waarom ook niet. Maar liefst 800 goed geklede studenten vierden een uitzinnig feest. Ging het er bij het buffet nog iets wat chaotisch aan toe, de rest van de avond was het ouderwets feesten!

 
ESSF Sportfeest

 De Eindhovense Studenten Sport Federatie organiseerde afgelopen donderdag een feestje in het studentensportcentrum van de Technische Universiteit Eindhoven. En bij deze federatie betekent dat een halve sporthal, groot podium en band! Ze pakken het graag groots aan in Eindhoven. Alles was dan ook top geregeld, inclusief een last minute geregelde DJ. Het was een geslaagd feestje. We hebben er ook meteen wat video beelden opgenomen. We zullen deze na montage op de website plaatsen. Tot die tijd zullen we het nog even met de foto's moeten doen.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 12 van 33
Facebook

Bezoek ook onze facebook pagina and let us know if you like us!

Midnight Run Facebook!

 
Pics in Gigs
Was je bij een van onze optredens en wil je de foto's nog eens nuchter terug kijken? Kijk dan bij Gigs. Hier zetten wij meteen na het optreden de door ons gemaakte foto's. Heb je zelf nog een leuke foto, mail hem dan naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken   dan zetten wij hem er gewoon bij. Je kunt ze uiteraard ook zelf op midnightrun.hyves.nl zetten.
 
Info nodig?
Heb je vragen over Midnight Run? Wil je weten of we beschikbaar zijn, wat we kosten of wat we eigenlijk doen? Kijk dan snel bij info of stuur meteen een mailtje naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Uiteraard kun je ook altijd bellen. Hopelijk tot snel!
 
130